Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Търговски път

Търговският път ви позволява да настроите маршрути за вашия търговец, който ще изпълнява всеки ден в определен час.За да зададете търговски път, трябва да отидете на пазара. След като имате повече от 1 град, ще се появят търговските пътища. Това, което виждате тук, е екранът, който получавате, когато все още нямате определени търговски пътища. За да създадете търговски път, трябва да щракнете върху връзката „Създаване на нов търговски път“.След като щракнете върху връзката „Създаване на нов търговски път“, това ще бъде екрана, който ще бъде показан.
Малко обяснение на екрана, който виждате тук:
• Целево село: селото, до което ресурсите ще бъдат транспортирани. Обърнете внимание, че можете да изпращате ресурси само като използвате тази функция до вашите собствени села и в селата с чудо на света, както и селата с артефакти в рамките на вашия съюз / конфедерация.
• Ресурси: Ресурсите, които искате да изпратите до другото село
• Изпращане на / Доставка на: Можете да изберете да зададете началния час или времето, по което искате ресурсите да пристигат, за да направят вашите доставки по-прецизни и по-малко зависими от разстоянието до целевото село.
• Доставки: Колко пъти искате вашият търговец да отиде?

Когато създавате нов търговски маршрут, ще видите падащо меню, в което ще имате възможност да изберете интервал, с който искате да се дублира вашия търговски път.

Как работи дублирането
:• Вие задавате вашия търговски път да започне в 04:00, избирате 2 доставки и избирате  „Повтаряне на всеки 4 часа“
• Играта ще създаде търговски маршрути със същите настройки в 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 и 00:00.
• Ако имате нужда, можете да коригирате създадените търговски маршрути отделно, като кликнете върху бутона „редактиране“ по всяко време


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не