Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Списък на налични медали

Какво са медалите?

С въвеждането на Т3.1, Травиан създаде медали за играчи и кланове. Те се присъждат всяка седмица на играчите, които успеят да влязат и да се задържат в Топ 10 в периода от Понеделник до Неделя.

Топ10 класациите се нулират ежеседмично в Понеделник в 00:00 ч.

Как мога да спечеля медал?

В момента има 4 различни категории медали, както и някои специални медали:
 * Строители на седмицата
 * Нападатели на седмицата
 * Защитници на седмицата
 * Грабители на седмицата
 * Бонус медали
 * Медали от ограничена серия
 * Медали за кланове

 За да спечелиш медал, трябва да си най-добрият в определена категория за седмицата.

Строители на седмицата

Тези медали се присъждат на играчите, които се издигнат най-много места в класацията по популация. За по-голямата част от сървъра, те се присъждат на новорегистрирани играчи, които могат да се издигнат от 21000 до 3000 позиция в рамките на няколко дни, което им дава преднина от 18000 места покачване.
 Щом регистрацията бъде прекратена на някой сървър обаче (при и след появата на артефактите), тези медали по-лесно могат да бъдат спечелени от съществуващи играчи, които се издигат в класацията чрез превземане на села и строежи. Често се разглеждат като "сим медали" и не са много престижни.

highest climbers.png

Нападатели на седмицата

Тези медали се присъждат на играчите, които са избили най-много войски; изчислява се по издръжка на войските, а не по общата им бройка. Така играч, избил 200 друиди конници, се счита, че има 400 убийства, тъй като 200 друиди конници имат издръжка 400 жито.
 Убийствата могат да бъдат натрупани чрез набези, атаки, опити за превземане, завладяване на оазиси и дори нападения срещу самия себе си. Не е необходимо героят ти да участва в атаката за да се броят точките. Ако погледнеш по-долу, ще видиш, че има вероятност в по-късна версия на Травиан да бъде въведен медал за герои, който да насърчава играчите да използват тази придружаваща единица по-често и да печелят медали само от това.

best attackers.png

Защитници на седмицата

Тези медали се присъждат на играчите, които са избили най-много вражески войски, защитавайки империята си. Изчисляват се на базата на това колко войски са измрели при собствените градове и оазиси, а не колко войски са избили собствените войски другаде.
 Точките се изчисляват също както при медалите за атака - по издръжката на войските, а не по тяхната бройка. За да се зачетат точките не е необходимо да присъства героят. Броят се и войските, които загиват от стената и резиденцията/двореца. Но войските, заловени в капаните в твоите градове са пленници, а не мъртви, затова няма да имат ефект върху резултата.

best defenders.png

Грабители на седмицата

Тези медали се присъждат на играчите, въз основа на общото количество ресурси, които са успели да заграбят в рамките на 7 дни. Aко играчът от своя страна бъде нападнат и загуби ресурси от друг играч, това се изважда от количеството ресурси, които е откраднал.
 Когато разглеждат Топ10 класацията, ако не са успели да откраднат толкова, колкото е било откраднато от тях, играчите виждат отрицателен резултат. Това има важна роля по отношение на медала за грабители на клана; за него се изчислява общия резултат за всички членове на клана и ако играч е нападан постоянно, откраднатият ресурс се изважда от резултата на клана.

best raiders.png

Бонус медали

Тези медали се присъждат за комбинации, ако играчът успее да бъде едновременно да бъде сред най-добрите нападатели и най-добрите защитници в една и съща седмица. Те не се присъждат на играчи, които притежават медали за нападател и защитник от различни седмици.

bonus.png

Медали от ограничена серия

Тези медали бяха дадени на играчи, които участваха в Травиан срещата в Хамелбург, Германия през 2009 г. Тази среща беше организирана от централата и беше обявена в .COM и .DE форумите като открито събитие. Има фотоалбум от срещата, който може да бъде видян тук: [връзка].
 Тези медали не могат да бъдат спечелени или присъдени на хора, които не са посетили събитието.

limited edition medals.png

Медали за кланове

Това са изображенията на медалите за кланове, изглеждат по същия начин като медалите на играчите, но с добавени маслинови клонки. Маслиновите коронки са символ на победа и най-често могат да бъдат забелязани на Олимпийските игри.
 За клановете има само медали за позиции от 1 до 10; клановете не могат да получат медал за това, че са били в Топ10 многократно или са получили медал за нападатели и защитници в една и съща седмица.

alliance.png

Как можеш да поставиш медал в профила си

Ако успееш да спечелиш медал, нямаш да получиш съобщение за това в играта. За да провериш дали си спечелил медали, трябва да отвориш менюто за редакция на профила. Отдолу ще има таблица, в която са изброени имената на медалите, позицията на която си бил, седмицата, когато това се е случило и код, който да поставиш в профила си.
 Травиан създаде "Задача 13: Гълъб на мира" за да помогне на играчите да разберат къде да намерят кодовете и как да ги поставят, затова занапред всички нови медали и кодове ще се намират под [#0]. Всеки код е наличен само за теб и твоя акаунт; не можеш да поставиш един и същ медал два пъти, а също така не можеш да си поставиш чужд медал.

profile.png


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не