Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Настройки

Като натиснещ "Профил" в менюто вляво, а след това "Настройки", ще отвориш Плюс настройките.

Директни връзки

С директните връзки можеш да добавиш връзки до която цел си пожелаеш в дясната част на страницата под селата си и така да ускориш управлението си. Въведи името на връзката и след това url.

Примери за директни връзки
Име на линка Цел на линка
Казарма build.php?gid=19
Пазар build.php?gid=17
Сборен пункт build.php?gid=16
Бележки nachrichten.php?t=4*

Като поставиш * в края на URL, можеш да направиш така, че връзката да се отвори в нов прозорец.

Автоматично завършване

С Автоматичното завършване можеш да въвеждаш дори дълги имена на градове бързо и лесно. Само отбележи къде Травиан да разглежда тези настройки и след това името ще се завършва след като въведеш първите няколко букви (внимавай с главните букви, защото се вземат предвид!).

Филтър за доклади

С филтъра за доклади можеш да избираш кои доклади да не се появяват в кутията ти за доклади занапред.

Настройки на времето

С настройките на времето можеш да промениш часовата зона (моля винаги да имаш предвид, че някои страни не ползват лятно часово време и може да се наложи да промениш часовата си зона с 1 час) и формата на изписване на датите (американски или стандарте). Това меню е достъпно и без активиран плюс акаунт.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не