Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Обща информация

Инфраструктура

Инфраструктурните сгради са всички сгради, които нямат нищо общо с армията. По-долу накратко са описани инфраструктурните сгради. 

Кметство
 В Кметството се провеждат празненства. При ниво 1 можеш да проведеш малко празненство, а при ниво 10 - голямо. Празненствата ти носят Точки културно развитие, а големите празненства могат да ти помогнат при превземането на градове.

Зидарска гилдия
 В Зидарската гилдия живее зидарят, който прави сградите ти по-трудни за разрушаване от катапулти. Тази сграда може да бъде построена само в столицата.

Съкровищница
 Съкровищницата е необходима за да придобиеш артефакт или план за строеж на Чудо на Света.

Чудо на Света
 Чудото на Света, или просто Чудото, е необходимо за да бъде спечелена играта. Първият отбор, който развие Чудо на Света до ниво 100 печели играта. 

Главна сграда
 Главната сграда е най-важната сграда в Травиан. Почти всички сгради изискват наличието на Главна сграда на определено ниво за да бъдат построени, а развиването на Главната сграда също така ускорява развиването на ресурсните поля и сградите. От ниво 10 нататък на Главната сграда през нея също така можеш да разрушаваш други сгради. 

Скривалищ
 Целнта на Скривалището е да скрие ресурсите ти от противникови атаки. Това е особено полезно в началото на играта, когато нямаш достатъчно единици да се празиш ефективно от по-големи противници. 

Експанзия - Дворец и Резиденция
 С развитието на първия ти град, в един момент ще трябва да основеш нови градове. Това може да се направиш като тренираш Заселници. Заселниците могат да бъдат тренирани, когато имаш свободен слот за нов град, каквито се появяват, когато имаш Дворец ниво 10, 15 и 20 или Резиденция ниво 10 и 20. 

 Търговия - Пазар и Търговска палата
 Докато играеш активно, ресурсите ти никога няма да са разпределени равномерно. За да разрешиш този проблем, можеш да търгуваш с други играчи, като използваш Пазара. По-късно в играта ще имаш нужда от по-големи търговци, което може да бъде постигнато чрез построяването на Търговска палата

Посолство
 Посолството е мястото за дипломатите. То ти позволява да се присъединиш или да основеш клан. Можеш да се присъединиш към клан с Посолство ниво 1 и покана от лидер на клан. За да основеш клан ти е необходимо Посолство ниво 3.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не