Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

G - Каква е процедурата за прехвърляне на злато?

Какво е прехвърляне на злато?

Само закупено злато може да бъде прехвърлено на друг акаунт. Злато, което е спечелено по друг начин не може да се прехвърля.

Златото може да бъде прехвърлено само на игрови светове от същата версия и държавата, където са закупени.

Например,

Злато закупено на Anglosphere домейна (ANGLO1 – ts1.anglosphere.travian.com) не може да бъде прехвърлено на COM International домейна (COM1 ts1.travian.com)

Където има специални случаи (като специални сървъри, турнири и други) информацията за трансфер ще бъде обявена в обявлението за сървърв във форума.

Как да прехвърля златото си?

За да прехвърлите златото си преди сървъра да свърши трябва да изтриете акаунта си. На страницата за изтриване ще бъде показано колко злато ще можете да прехвърлите. Ако скоро сте купували злато е възможно да трябва да изчакате допълнително време преди да можете да изтриете акаунта си като това е поради съображения за сигурност.

След като акаунта е изтрит, ще бъде изпратен имейл на адреса, с който е регистриран акаунта.
Имайте предвид, че екипа ни не може да ускори или отмени този процес.

Ако имате оставащо злато в акаунта си когато сървъра приключи ще получите имейл.
Той ще съдържа линк, който можете да използвате да прехвърлите златото си, следвайки инструкциите на екрана.

Линковете за трансфер на злато са валидни винаги, докато златото бъде прехвърлено. Това означава, че можете да изчакате започването на друг сървър и тогава да прехвърлите златото си там, ако не желаете да го използвате веднага.

Важно е да пазите линка си за трансфер, тъй като екипа ни може да го възстанови само ограчено време след като е бил издаден, в случай на загуба.

Ако имате проблеми докато се опитвате да прехвърлите злато, моля свържете се с екипа по поддръжка.

Имайте предвид, че имейлите за трансфер често отиват в спам папката в пощата ви. Моля, проверете всички папки преди да се свържете с екипа.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не