Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

General information

Артефактите отново бяха въведени в игра във версия Травиан 3.5, след като отсъстваха след версия Травиан 2.0 (въпреки, че Древните градежни планове като вид артефакт, продължиха да присъстват в играта). Според влиянеито си артефактите въведени във версия Травиан 3.5 и следващите се разделят на три категории :  влияещ върху град, върху акаунт и уникален. Малките артефакти влияят само върху селото, в което се съхраняват, големите върху целия акаунт, а уникалните върху целия акаунт, но с по-голям бонус от големите.

 

По едно и също време всеки играч може да притежава до три артефакта, от които само един може да бъде голям, или уникален. Играчите могат да имат повече от три артефакта, но само първите три ще бъдат активни. За да може един акаунт да  притежава повече от три артефакта е необходимо да бъде превзето селото, в което се намира желания следващ артефакт. За да бъде завладян втори голям или уникален артефакт е необходимо да бъде превзето селото, в което се намира, тъй като стандартното ограничение е 1 голям или уникален и два малки артефакта за акаунт. Освен това, артефактите с обсег "село" ще отменят бонуса от големи или уникални артефакти от същия вид и за селото, в което се намира въпросният малък артефакт, ще важи само неговият бонус

При пускането им в играта артефактите се намират в натарски села и се активират едва при превземането им от даден играч. За да бъде завладян даден артефакт е необходимо играчът да има Съкровищница ниво 10 за малък артефакт и ниво 20 за голям или уникален артефакт. Необходимо е да бъде разрушена съкровищницата, в която се намира артефакта и една успешна атака с герой изпратена от село, в което има необходимото ниво на съкровищницата. Артефактите се активират 24 часа след завладяването им ( времето за активиране важи и при преместване на вече завладян артефакт в друго село на същия играч).

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

Ако месец след пускането им в игра даден артефакт все още не е превзет от натарското село, то той се активира и влияе върху селото, в което се намира (или съответно върху всички натарски села, ако е голям или уникален артефакт).

 

 

 

 

 


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не