Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Превземане на градове

Подготовка

Поява на администартор( сенатор,вожд ,предводител):
За да направите администратор е нужно да направите проучване в академия на ниво 20 ( както и сборен пункт на 5то ниво за Тевтонците или 10то ниво за Гали и Римляни).
След това може да го направите в дворец или резиденция след като сте я вдигнали за необходимото за това ниво за нов град.

  • Сенаторът ( за Римляни) е много красноречив и убедителен и може да свали лоялността между 20% и 30 % всеки път.
  • Предводител ( за Тевтонци) е изключително скъп,той може да намали лоялността между 20% и 25%.
  • Вожд ( за Гали) е 20% по-бърз от останалите ,и той може да свали лоялността между 20% и 25%.
  • Логадес (Хуни) е евтин като вожда и може да свали лоялността между 15% и 30%.
  • Номархът е най-скъпият и може да свали лоялността между 20% и 25%

Цените за администраторите са написани в най-добрите условия,зависими и от различните бонуси, когато превзимате градче.
Когато лоялността на града е 0% , администратора,който е превзел града ще изчезне и войските,който са били с него ще останат в градчето като защита.

Атака

Завладяни градове:

Само градове,които не са столица на даден играч могат да бъдат завладяни,оставени без надзор,където е дворец.

Забележка: Можете да завладеете град само,когато дворец или резиденция е разрушена, и трябва да имате достатъчно точки култура (ТКР) и града, който атакувате не трябва да е столица.

Атакуващи вълни:
Когато завладявате град,трябва да обърнете внимание на атакуващите вълни,защото изпращането на една-единствена атака е безмислено.
Първата атака трябва да бъде „чистеща”,което означава да убие всички защитници,след което катапултите да разрушат дворец или резиденция след което да се включат администраторите.
Пример: Приемете,че имате 3 000 Империана, 60 катапулта и 2ма сенатора:

  1. 2 700 Империана като „чистеща” атака ,които трябва да бъдат изпратени като нормална атака,за да избегнете лоши изненади.
  2. 150 Империана и катапулти,които имат за цел да разрушат резиденцията  или двореца. Те също трябва да бъдат изпратени като атака(а не набег- в противен случай катапултите няма да стрелят.
  3. 150 Империана и Сенаторите,отново като атака( а не набег,защото в противен случай Администраторите няма да свършат своята работа).Повторете отново стъпка 1. и 3. като често е необходимо да проверявате дали собственикът на градчето,което нападате не е започнал да строй дворец или резиденция!

Hint: All tribe specific buildings (e.g. градска стена, трапер or пивоварна) will get destroyed after a successful conquer and have to be rebuilt. Any villages settled or conquered by the newly conquered village will continue to occupy the build slots in the newly conquered village. Furthermore conquering a village from a smaller account will lead to a decrease of 1 level for each building.

След атаките:

Препостроете дворец или резиденция колкото се може по-бързо,за да вдигнете лоялността отново.
Лоялността се вдига с 2/3 части за всяко ниво на дворец или резиденция на всеки час. Например, ниво 6 дворец или резиденция ще покачва лоялността Ви с 4% на час.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не