Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Пазар

Marketplace

Предусловия: {(buildingrequirements:gid=17)}

На пазара можеш да търгуваш ресурси с други играчи. Колкото по-високо е нивото, толкова повече ресурси можеш да транспортираш едновременно. 

 Когато влезеш в Пазара, ще видиш 4 менюта, които можеш да отвориш:

  • Меню "Изпращане на ресурси". От този екран можеш да изпращаш ресурси като попълниш бланката. Когато натиснеш "ок", ще получиш екран за потвърждаване на информацията, която си попълнил. Увери се, че информацията е вярна, защото няма да си първият, който е изпратил ресурси на напълно непознат, защото е попълнил грешните координати. 
  • Меню "Купуване" се използва за да купуваш ресурси от други играчи. Ако имаш достатъчно ресурси, можеш да натиснеш връзката "приеми оферта" до офертата и търговците ще потеглят. Внимавай, защото натиснеш ли връзката, офертата се приема на мига и няма да има екран за потвърждение както при изпращането на ресурси. 
  • Третото меню е "Оферта". Тук можеш да правиш свои оферти на пазара и да чакаш да бъдат приети от други играчи. 
     Ако не искаш търговците ти да бъдат на път с дни, добрее да посочиш максимално време за транспорт.
  • Последното меню е 'NPC Търговец'. Тук можеш да търгуваш с играта при съотношение 1:1, което означава, че можеш да объднеш 500 дървесина, 400 глина, 300 желязо и 4000 жито в 1500 дървесина, 1400 глина, 1300 желязо и 1000 жито.

Когато изпращаш и получаваш ресурси, не забравяй, че има ограничение на капацитета на складовете и хамбарите. Ако играч получи повече ресурси, отколкото може да събере, всичко над максималния капацитет се губи и не може да бъде възстановено.

 

  Римляни Гали Тевтонци
Скорост в полета/час 16 24 12
Максимален товар 500 750 1000

Характеристиките, зависещи от нивото (като цената на строеж и генерираните точки културно развитие) могат да бъдат намерени тук.
За пълната таблица с времената за строеж, натисни тази връзка.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не