Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

10. Фермерско развитие

Какво да направя, ако съм  започнал да фермерствам?
Ставайки „фермер” рискувате един или повече играчи да ви атакуват през целият ден.

Основни

Най добрата защита е скривалището или в случай,ако сте избрали да играете като Гал да комбинитате с трапер.
Много е евтино и почти всеки играч прави така.Този вариант ви спасява от риска да изгубите всичко.Ако не сте(все още) фермер,не сте длъжни да го строите.
Винаги поддържаите скривалище и на нивото,от което се нуждаете за да запазите ресурсите си. Преливането на ресурси няма да се случи,когато не сте на  линия..

IАко ви атакуват Тевтонци, имайте в предвид,че само 2/3 от вашето скривалище ще защити ресурсите ви,защото Тевтонците плячкосват с бонус,който им позволява да вземат 1/3 от скривалището ви.

Пазар
Ресурсите,които предлагате на пазара ще бъдат откраднати,когато атакващите войски имат все още място след като изпразнят склад и хамбар!

Психологически аспекти

Да знаете как да играете е много важно,но да сте добър дипломат и да имате силна воля е изключително важно,особено за защитник.

 • Останете спокоен и приятелски настроен през цялото време!
 • Приятелите,които се намират в близост до вас могат да ви бъдат полесни.
 • Защитавайте се градивно
 • Мислете за възможни последици
 • Не се сърдете,ако губите

В началото, фермерът просто иска вашите ресурси,ако започнете да го обиждате,той няма да ви остави намира и ситуацията със сигурност ще стане по-лоша.

Стратегии

Целта на всяка стратегия ,трябва да се основава на факта,че когато един нападател атакува и не взима нищо,и също така губи нещо ,той губи интерес към вас.

Значение

Скривалище е вашето главно „оръжие”и когато то е на достатъчно високо ниво можете да бъдете сигурни,че дори да ви е атакувал Тевтонец, няма да бъде открадното нищо след като сте отсъствали цял ден.

 • Постройте нещо
 • Изпратете далеч ресурсите си

Не забравяйте,че Тевтонците могат да изпразнят 1/3 от вашето скривалище и ако не открадне нищо,той със сигурност ще се върне.

Защита от всички страни

Запазете ресурсите си чрез "The meanie" и в допълнение организирайте прилична защита (използвайте симулатора), който е достатъчен за да отблъсне противниковите войски.

Дипломация

Не забравяйте,че много неща са на основата на Психологията. Следващите неща може да бъдат постигнати по този начин:

 1. Присъединяване към  клан
  Вашата цел е да се присъедините към известен и добър клан  с който вашият нападател да не може да се справи. В много случаи ,може дори да ви бъдат върнат заграбените ресурси,но не забравяйте,че някои играчи могат да ви атакуват,за да бъдете в определен клан!
 2. Директен контакт с нападателя
  С много хитра тема и причина защо трябва да спре с нападенията!

  Има само едно основно правило: просто бъдете учтиви и точно по този начин трябва да звучи вашето съобщение приятелско и с добро оправдание,че ще спрете фермерстването. Не забравяйте,че не всеки харесва „ МОООООООООООООЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ” на всеки ред,за това не прекалявайте.
  Накрая никога няма гаранция,че играчът ще спре да ви атакува,но в много случай това ще ви помогне поне малко.

  Ако не сте сигурни,че съобщението ви ще бъде успешно,не го правете,защото нападателя може да се почувства манипулиран и да увеличи нападенията.
 3. Връзки с клана
  Помолете клана си за помощ или напишете съобщение до клана на нападателя си, вероятно те ще имат желание да ви помогнат.

Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не