Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Основна информация

равиан ви предоставя възможността да взаимодействате с другите играчи в три различни насоки:

Атаки

Вие имате възможността да атакувате всеки от останалите играчи освен ако не е в начална протекция или блокиран например за неактивност.
За да нападнете някого се нуждаете от войскии цел. Целта може да бъде изпрана от карта, статистиката или въвеждайки информация за атакувания град от сборен пункт. Разликата между нападение и набег е факта, че нападението се води до загуба на войските на един от участниците, а набега само частична загуба на войските и в почти всеки случай нападателя ще има поне един оцелял войник.

Подкрепления

Вие имате възможността да подкрепяте всеки от останалите играчи освен ако не е в начална протекция или блокиран например за неактивност. За да подкрепите някого се нуждаете от войски и цел. Целта може да бъде избрана от картата, статистиката или като въведете информация за града от сборния пункт. Войски пратени на подкрепление в дуг град ще останат там докато загинат в битка, вие ги изтеглите обратно или притежателя на града ги върне. Тяхното изхранване е от собственика на града.

Търговия

Пазарът (изисквания: Главна сграда ниво 3 , Хамбар ниво 1 и Склад ниво 1]) Ви предлага възможността да изпращате ресурси до други градове. Можете да избирате между това да приемете вече съществуваща оферта, да направите оферта или просто да изпратите ресурси до друг град. За да получавате ресурси не ви трябва пазар ,но ако нямате, няма да можете да виждате дали и кога идват ресурси към Вашият град.

Съобщения

Чрез бутона за съобщенията, Вие можете да четете, пишете, и ако имате Плюс акаунт, да архивирате съобщения и да правите записки. Просто на полето "получател" напишете регистрацията на друг потребител, сложете тема и просто напишете желаното от Вас съобщение (спазвайте правилата на играта). След това просто натиснете "изпрати" и съобщението ще бъде доставено до желаният от Вас потребител. Ако имате нужните за това права, Вие можете да изпащате съобщения на целия Ви клан като просто напишете [ally] на поле "получател" .


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не