Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

17. Проблеми с житото

Един от най-честите проблеми ,който имат много играчи е управлението на ресурси – и по-конкретно производството на жито.Това може да се види в полето за произвоство на града: crop Жито: 2 на час
Много сгради,полета и войски изразходват определено количество от продукцията на жито,което е нарисувано катоcropusage иконка за продукцията.
Например ресурсите за построяването на сечище на 1во нито са необходими:
lumber 40 clay 100 iron 50 crop 60 cropusage 2

Това означава ,че се нуждаете от 40 дървесина,100 глина ,100 желязо от склада и 60 жито от хамбара. Допълнително,това ще ви струва и консумацията на 2 жито. Тази консумация на жито нараства и при издигнето на сечище на 2ро ниво на сечище ще консумира допълнително количество жито всеки час (общо 3). Отгоре на екрана можете да видите настоящите ви произведени ресурси,жито и консумацията на жито:
Lumber 145/800 Clay 200/800 Iron 100/800 Crop 90/800 Cropusage 12/14

Cropland Това означава,че в даденият пример имате 145 дървесина, 200 глина, 100 желязо, 90 жито and консумация на 12 от  14 произведено жито за час. По този начин,ако се опитате да издигнете сечище на 1во ниво,няма да бъде възможно да го направите,защото играта се опитва да ви предпази от продукция на жито под 2 на час.

За да увеличите продукцията на жито,отидете на ресурсните полета и изберете едно от житните полета(в жълто) .Това ще ви покаже колко ресурси са ви нужни за да издигнете полето. Убедете се,че имате достатъчно ресурси, необходими ви за целта.Забележете,че за построяването на житно поле на 1во ниво са необходими  на 20 жито.

Производство на жито с минус и ефектите

Когато започнете да произвеждате войски се налага и да ги храните и това означава,че продукцията на жито не може да поддържа всички разходи и стойността му ще излезе на минус.Това означава,че войските в града ще започнат да се хранят от житото,останало в хамбара .Ако собственика на града не запълни тази нужда преди да свърши житото,войските ще започнат бавно по бавно да умират.Ако продукцията на жито бъде задържана на 0, умирането на войски ще спре.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не