Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Гали

Гали

 • GaulГалите са най- мирните от трите народа в Travian. Техните единици са обучени за идеална защита, но уменията им в атака не падат по-ниско от тези на другите народи. Галите са родени ездачи, конницата им е известна със своята бързина, което им помага бързо да се справят с враговете си.

  Този народ е много лесен за защита, но агресивна тактика също е възможна. Това Ви позволява да се развиете във всяка насока (защита или нападение, вълк единак или надежден съюзник, търговец или грабител, пехота или конница, миролюбив или завоевател). За начинаещи в Травиан, които незнаят какво да правят в началото, галите са идеален избор.


  Особености
  Бонус към скорост: Най-бързите единици в играта
  Среден бонус към защитата заради палисадата
  Търговците могат да носят по 750 единици ресурс (скорост: 24 полета/час)
  Скривалището побира два пъти повече
  Скъпи обсадни машини
  Евтини заселници

Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не