Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

Сгради - Военни - Обща информация

Военни

В общи линии, военните сгради в Травиан са сгради, които имат нещо общо с войски и бойни единици. Има впечатляващ брой военни сгради, като те са изброени в категории на тази страница.

 Трениране - Казарма , Конюшня  и Работилница
 За да имаш войски, трябва да ги тренираш. Тъй като има различни видове войски, има и различни сгради, в които да ги тренираш.

Допълнително трениране - Голяма казарма и Голяма конюшня 
 Когато ресурсите ти спрат да ограничават продукцията ти, ще започне да те ограничава скоростта, с която сградите, в които тренираш войски, работят. Когато това се случи, трябва да обмислиш да да построиш Голяма Казарма и Голяма Конюшня. Тези сгради са също като обикновените си варианти, но тренирането на единиците струва три пъти повече. Това може да звучи скъпо, но по този начин тренираш два пъти по-бързо в едно село, което е наистина полезно за офанзивни играчи. 

 Защитни - Трапер, Градска стена, Земен насип и Палисада 
 Колкото и агресивен да е един играч, винаги има начини да се защитаваш. Всеки народ си има своя собствена стена, която предлага защита и чиято сила варира.Стената дава процентен бонус на войските в града, до 80% за 20 ниво римска Градска стена

Освен Палисадата, галите също имат и Трапер. Тази сграда може да направи до 400 капана. Когато противници нападат града, те се хващат в капаните и са пленени. 

 Подобрения & проучвания - Академия, Ковачница за брони и Ковачница за оръжия
 Преди да можеш да тренираш нови видове войски в Казармата, първо трябва да ги проучиш в Академията. Когато имаш повечко войски, ще е добре да ги направиш по-силни. Можеш да го направиш като ги подобриш в Ковачницата за брони и Ковачницата за оръжия. Ковачницата за брони увеличава защитната сила на войските ти, а Ковачницата за оръжия подобрява атакуващите им умения. 

 Специални - Таверна и Сборен пункт
 Сборният пункт на практика е изискване за всички военни сгради. Може да бъде построен на само едно място - извитото място за строеж надолу и вдясно от Главната ти сграда. В Таверната можеш да тренираш Герой. Героят е силна единица, която ти дава предимство в битка.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не