Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

04. Какво трябва да знам за основните бутони?

ДА! Направих акаунт и успешно влязох в него! Вече мога ли да започна да играя? НЕ! Разбира се че не! Дори не знаеш как! Но затова съм тук аз ^_~.

dorf1.php

Я виж това! В общи линии така изглежда селото на новорегистриран играч. Няма никакви построени ресурсни поля, но ще стигнем до там по-късно.

Както виждаш, посочил съм някои ключови неща на тази страница, ще ги разгледаме ли?

1. (черно): Това е същото странично меню като преди, но малко по-различно.

Както виждаш, вместо вход, има изход, като ако го натиснеш, ще те отведе извън акаунта ти.

Вече имаш бутон профил, откъдето можеш да променяш профила си и да даваш допълнителна информация за себе си.

Също така няма бутон регистрация, тъй като очевидно вече си направил това.

Ръководството също е различно, той изважда подпрозорец в същия прозорец, в който можеш да намериш подробности за единиците и сградите, които можеш (или не можеш) да имаш.

Последният най-отдолу е бутон Травиан Плюс, откъдето можеш да закупиш злато (с истински пари), както и да използваш злато за специални функции. Получаваш 35 злато когато се регистрираш в Травиан (късметлия!), което можеш да ползваш както си пожелаеш. Намирам, че е полезно да се ползва за търговия с NPC търговеца, но и увеличаването на добива с 25% за 7 дни не е зле.

2. (червено): Това е бутона за преглед на града. Довежда те право на страницата, на която се намираш в момента.

3. (оранжево): Това ще те отведе до мегдана на селото, където можеш да строиш много сгради, като сборен пункт, скривалище или дори академия.

4. (синьо): Това е бутонът за картата, който ще те отведе до огромната карта на света на Травиан. Ако го натиснеш, ще ти покаже точно къде се намираш, но нека се тревожим за това по-късно.

5. (жълто): Това е бутонът за статистика. Ще те отведе до нещо като класиране в играта. Можеш да видиш къде се намираш в сравнение с други играчи.

6. (лилаво): Това всъщност са два бутона. Този вляво е бутонът за доклади, а този вдясно е бутонът за съобщения. Получаваш доклади, когато извършва търговия, получиш подкрепления, нападнат те или нападнеш, както и разни. Получаваш съобщения от играта или от други играчи. Когато получиш доклад левият лист хартия става зелен, а когато получиш съобщение, десният лист хартия става жълт. В момента имаш съобщение, но ще го прочетеш по-късно.

Вече обсъдихме основите на играта. Знаеш какво прави всеки от бутоните, които виждаш на страницата, а сега само трябва да научиш повече за самата игра.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не