Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

06. Как да използвам "Статистика", "Съобщение"

Statistics
На страницата за статистика можеш да сравниш селото си със селата на други играчи. Точно над списъка с играчи, който можеш да видиш, можеш да избираш различни категории, по които да се подреди класирането, като например кой има най-голямото село или кой е най-добрият клан, към който можеш да се присъединиш. Страницата за статистика е полезна ако искаш да покажеш резултатите си на своите приятели и семейство или ако просто искаш да провериш кой е най-добър.

Reports
Messages
Както докладите, така и съобщенията са важни за едно растящо село.

Докладите се изпращат, когато търгуваш с някого, когато те нападнат или нападнеш някого и дори когато получаваш подкрепления, а без тази информация, няма да знаеш какво се е случвало докато не си бил на линия.

Съобщения могат да бъдат изпращани от играчи или от персонала на Травиан. Също така можеш да изпращаш съобщения до целия си клан, като въведеш [ally] като получател (само ако имаш правата за това). Дали изпращаш или получаваш, повечето съобщения са важни.


Profile

Това е страницата с твоя профил като играч, където можеш да редактираш акаунта си или дори да се опишеш, така че всички да могат да прочетат.

Погледни основните менюта на страницата на профила ти.

Бутонът преглед ще те отведе на страницата, на която си в моомента. От тази страница можеш да Промениш профила си и да разгледаш селата си.

На другата страница на профила, можеш да промениш името на селото си да посочиш рождения си ден, да посочиш пола си, да кажеш къде живееш и да опишеш селото си или самия себе си.

Страницата с настройките се използва най-вече за да промениш часовата зона и по какъв начин се изписва датата, както и да промениш някои Плюс функции.

Страница акаунт е точно каквато звучи – страница за управление на твоя акаунт. Тук можеш паролата си, да посочиш ситър или да изтриеш акаунта си.

Страница графичен пакет е мястото, от което което можеш да свалиш графиките от играта на своя компютър. Това не само ускорява времето за зареждане на страницата, но също помага за олекотява сървъра. Препоръчвам да го направиш, ако възнамеряваш да играеш редовно, макар че не е необходимо.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не