Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

05 Опит на героя

Опитът, който героя получава е базиран на загубите на противника, изчислени чрез тяхната консумация на жито. Героя/героите от защитната страна вземат част пропорционална на това колко те и техните войски са помогнали в битката:

  • Консумацията на жито на всички убити атакуващи единици 
  • На базата на силата в битка на защитните войски на всеки защитник се пресмята частта, която ще вземе всеки от защитниците
  • Всеки герой в защита получава калкулираното по-горе количество като опит за героя.

Ето 2 примера за изчисление:

Пример 1)

Алианса защитава само с герои. Няма други защитни войски и всеки герой получава равен дял опит. 
Ситуация:
Играч А атакува с 10 ТТ и 10 фаланги = 30 консумация на жито. При 10 защитаващи героя цялата атакуваща войска бива убита и всеки герой получава 10% от опита, или 3 точки опит.

Пример 2)

При защитна операция на алианса, един от играчите изпраща всичката си армия, заедно с героя, докато друг играч изпраща само героя. Играчът, предоставил повече армия от само героя ще получи по-голям дял от опита. 
Ситуация:
Играч А атакува с 10ТТ и 10 фаланги = 30 консумация на жито.
Защитата е от 2 героя, един от които заедно с 88 фаланги (100 консумация на жито общо).

Ако всички атакуващи войски бъдаъ убити, героят, който е сам ще получи 6% от опита, а другият съответно 94%. Това е 2 точки опит за първия и 28 точки за втория.


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не