Травиан Отговори

Нека започнем с твоя въпрос

Търсене по отгорени въпроси

За да намерите отговор, изберете основна категория и после подкатегория, докато не видите отговорът по-долу. В случай, че не може да го откриете, ще имате възможност да се свържете с нашият екип за повече информация.

Имам въпрос относно ...

Хайде да видим повече:

Търсене с карта на сайта

Предпочитате да търсите чрез нормална карта на сайта, както търсите в любимите си сайтове? Няма проблеми, просто използвайте навигацията тип карта на сайта, за да откриете своя отговор.

07. Как да строя в "Преглед на града"?

Защо не идем да погледнем съобщението, което получи по-рано.

Натисни върху парчето хартия вдясно и след това върху съобщението „Добре дошли в Травиан”.
welcome
 Хубава работа. Сега като си започнал да играеш, началната ти протекция започва да намалява, така че е добра идея скоро да започнеш да строиш.

Бележка на редактора: Продължителността на началната протекция се увеличава с напредването на сървъра. Регистрацията на стари сървъри дава п-дъълга начална протекция отколкото регистрацията на нови сървъри, но пък е по-пасна.

Да, казах го, сега наистина ще строиш! Урааа! Нека идем в прегледа на града като натиснем бутона с цифричките в цветните шестоъгълници.

build1
Сега като се върнахме на прегледа на града, разгледай внимателно малката картинка тук. Виждаш ли бледите кръгчета? От тук идват ресурсите ти. В ммента не получаваш много, но кат развиваш нивата им, това ще се промени. В онова съобщение се говореше, че трябва да имаш повече ресурси, нали? Така че хайде да развием няке от житните поля. Виждаш ли житното поле, което е заградено в синьо? Натисни го.

build2

Това е житното ти поле. Както виждаш, то е от ниво 0 и произвежда само 2 жито на час. Ако развием житното поле, т ще произвежда 5 на час. Това си е истинско подобрение, не смяташ ли? Натисни зеленото „Развий до ниво 1”. Това ще те върне до прегледа на града, а ако погледнеш долната част на страницата, ще видиш това:

Сграда:
Житно поле (ниво 1) 0:02:30 ч. Готово в 07:03 ч

Е, няма да видиш точно това, но ще видиш нещо подобно. 
Сега само почакай 2 минути и 30 секунди...
(
Две минути и тридесет секунди по-късно)

ТАДА! Вече си горд собственик на житно поле ниво 1! Виждаш, че добивът ти на жито е увеличен, така че вече правиш 13 жито на час.

 


Удовлетворява ли Ви полученият отговор ?

Да   Неутрално   Не